Hvordan ta bilder og sende de riktig

Endret Mon, 29 Apr 2019 ved 09:49 AM

IRIS lar deg enkelt ta de bildene du trenger uansett om man bruker PC, nettbrett eller mobiltelefon.

Logg inn fra den enheten du vil bruke, og finn oppdraget det gjelder.

IRIS forklarer også enkelt hva slags bilder som hører med til skadesaken.

Mobiltelefon / nettbrett

På mobiltelefon eller nettbrett kan du ta bilder direkte med ditt kamera - og de lagres automatisk på riktig oppdrag.

Anbefalt for teknikere.