Glassdekning.no

Endret Thu, 25 Mar 2021 ved 08:46 AM

Glassdekning.no

På glassdekning.no får verkstedet tilgang til unike tjenester som gjør administrasjonen av glassjobber enklere. Disse tilbys i et brukervennlig grensesnitt som ivaretar personvern og datasikkerhet hele veien. Tjenestene gjør administrasjon og arbeid med glassjobber enklere og sikrere. I dag kan verkstedet finne følgende:

- Dekningsoppslag

- RuteID - Oppslag av rutenummer

Glassdekning.no gir verksteder

• Alt i et brukervennlig grensesnitt

• API for integrasjon av tjenestene

• Automatisk oppdatering ved svar

• Automatisk kvittering på epost

• Nye tjenester kommer fortløpende i 2021

De nevnte tjenestene kan finnes på nettsiden Glassdekning.no for verksteder som har fått tilgang.

Kontakt oss på

henriette.vartdal@belronsolutions.no for tilgang og mer informasjon om glassdekning.no