Hvor skal fakturaen sendes?

Endret Mon, 29 Apr 2019 ved 09:41 AM

Alle selskaper som jobber med oss, får behandlet sine glassfakturaer også via oss.

- Lastes direkte opp i IRIS for raskeste behandling:

2 - Fakturaer kan også mottas via epost: faktura@belronsolutions.no (kan forårsake behandlingsgebyr)

3 - Fakturaer mottas ikke lenger per brevpost (avsender vil bli belastet for behandlingsgebyr)

4 - Fakturaer må være sendt i pdf eller annet godkjent e-dokument. (Bilder vil forårsake behandlingsgebyr)